Fransar Fransstylist Lashlift Kungälv

Naturliga och vackra fransar

Vår fransstylist på Saras Beauty är verkligen kunnig när det gäller fransar och lashlift och vänder sig till alla i Kungälv med omnejd. Vill du få riktigt långa och eleganta ögonfransar som dessutom är 100 procent naturliga, så är denna behandling någonting för dig! Vid lashlift lyfts, böjs och färgas fransarna och resultatet blir riktigt effektfullt. Ögonen blir vackert inramade och man får en blick som ser klarare ut. Lashlift är en skonsam behandling där de egna fransarna används, medan det vid en fransförlängning används lösögonfransar. Vilken behandling som passar varierar från varje persons tycke och smak. Vi ger dig råd om vilken behandling som kan passa dig bäst, om du är osäker.

100 procent nöjda kunder

När vår franstylist på vår salong här i Stenungsund genomför behandlingar med fransar och lashlift, så är det viktigt att alla våra kunder blir hundra procent nöjda med hjälpen de får av oss. Vi ger tips och råd om vilken behandling som kan passa dig bäst, utifrån dina förutsättningar, önskemål och behov, ifall du så önskar. Vi vill vara alla personers förstahandsalternativ av skönhetssalong. Så återigen, vi välkomnar dig från Kungälv med öppna armar när du vill få hjälp med lashlift eller fransar utav vår duktiga fransstylist. Har du några som helst frågor eller funderingar kring oss och våra behandlingar är du varmt välkommen att höra av dig. Du kan även läsa mer om oss här.

Med lashlift får du som sagt var ett fint och naturligt lyft på dina egna fransar. Resultatet varar i minst fem veckor men oftast längre. Alla som kommer till oss ska känna sig varmt välkomna. Vi erbjuder många flera skönhetsbehandlingar också, och oavsett vilken behandling du är intresserad av så får du professionell och erfaren hjälp av oss.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

0702183626
saras_beauty@outlook.com

Doterödsvägen 12
444 40 Stenungsund