Browlift Brynformning Orust

Välkommen

Vad roligt att du har kommit in på vår hemsida! Saras Beauty är en skönhetssalong som vänder sig till dig på Orust med omnejd som är intresserad av browlift/brynformning. Vi är verkligen experter när det kommer till bryn och det är många kunder som fått upp ögonen för vår skönhetssalong som finns i Stenungsund. Det är flera kunder som anser att det är värt att resa en liten bit för att kunna få hjälp utav just oss. Tack vare vår kompetens och erfarenhet när det kommer till browlift och brynformning så har vi flera kunder ifrån Orust med omnejd som vänder sig till oss. Kanske är du vår nästa kund?

Kvalitativa behandlingar

Kvalitet och noggrannhet är två aspekter som vi alltid lägger största vikt vid, vid alla behandlingar som vi genomför. All personal är certifierad och har lång erfarenhet och du kan därför känna dig helt trygg i att du kommer att få den allra bästa hjälpen. Vid browlift formas de naturliga brynen så att stråna riktas rakt upp. Resultatet varar i flera veckor efteråt och du behöver inte lägga någon tid alls på morgonen åt att styla brynen. Det här är en behandling som får dina ögon att ramas in på ett vacker sätt, din blick ser klarare ut, och du får en helt annan utstrålning. Om denna behandling låter intressant ser vi fram mot att få hjälpa dig.

 

Nöjda kunder

Vi gör allt för att du som kund ska bli 100 procent nöjd. Vi avslutar inte en behandling innan du känner att du är helt och fullt ut nöjd. För att behandlingen ska bli utifrån dina speciella önskemål och behov är det viktigt med en tydlig kommunikation. Då undviks missförstånd. Vill du få veta mer om oss och vår salong kan du läsa mer här.

Kontakta oss

Kontaktformulär
reCAPTCHA

När du skickar detta meddelande samtycker du att vi tar del av de personuppgifter du fyllt i.

0702183626
saras_beauty@outlook.com

Doterödsvägen 12
444 40 Stenungsund